Izvor: Scandal.rs, 13.Jul.2016, 19:30   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Sprečite rak: 15 namirnica koje čiste pluća

Istraživanje je pokazalo da 1 od 10 odraslih osoba svake godine umre od raka pluća. Mnogi ljudi, posebno pušači ili bivši pušači bi trebalo da učine nešto povodom zdravlja svojih pluća. Pročitajte u nastavku koje namirnice bi trebalo da redovno konzumirate kao bi vaša pluća bila zdrava…

Pročitajte i… Jedite ga svakodnevno: Ananas jača imunitet, zateže kožu i štiti od raka!

1. Južno voće

Kod respiratornih bolesti posebno se preporučuje >> Pročitaj celu vest na sajtu Scandal.rs << povećan unos tečnosti, pre svega vode, kako bi se očistili nataloženi toksini. Osim vode, i južno voće je veoma korisno za zdravlje pluća. Konzumiranje jedne do četiri porcije grejpfruta nedeljno smanjuje šansu od raka respiratornih organa. Sok od ananasa, takođe, je odličan borac protiv bolesti pluća jer sadrži antioksidanse koji su korisni za naš respiratorni sistem. Čaša obične vode s dodatkom soka od dva limuna, pre doručka, takođe se preporučuje kao lek za čišćenje pluća.

Ostatak teksta pročitajte ovde: Sprečite rak: 15 namirnica koje čiste pluća

Nastavak na Scandal.rs...






Pročitaj ovu vest iz drugih izvora:
Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Scandal.rs. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Scandal.rs. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.