Izvor: Scandal.rs, 01.Maj.2016, 10:15   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Specijalitet sa roštilja: Recept za savršene ćevape

Ono što važi za pravilo jeste da meso koje se koristi za ćevape nikako ne sme da bude nemasno. Kada je junetina u pitanju, idealno je koristiti kvalitetne masnije delove, poput mesa sa rebara i vrata.

Pročitajte i… Ukusno jelo sa roštilja: 10 super recepata za ražnjiće

Sastojci za smesu:

– 1kg junetine od vrata,

– 50ml vode

– kašičica soli

– 1/3 kašičice bibera

– 3 čena sitno seckanog belog luka

Pripremu jela pročitajte ovde: Specijalitet sa roštilja: Recept za savršene ćevape

Nastavak na Scandal.rs...






Pročitaj ovu vest iz drugih izvora:
Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Scandal.rs. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Scandal.rs. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.