Izvor: Scandal.rs, 01.Maj.2016, 10:15 (ažurirano 02.Apr.2020.)
Specijalitet sa roštilja: Recept za savršene ćevape
Ono što važi za pravilo jeste da meso koje se koristi za ćevape nikako ne sme da bude nemasno. Kada je junetina u pitanju, idealno je koristiti kvalitetne masnije delove, poput mesa sa rebara i vrata.
Pročitajte i… Ukusno jelo sa roštilja: 10 super recepata za ražnjiće
Sastojci za smesu:
– 1kg junetine od vrata,
– 50ml vode
– kašičica soli
– 1/3 kašičice bibera
– 3 čena sitno seckanog belog luka
Pripremu jela pročitajte ovde: Specijalitet sa roštilja: Recept za savršene ćevape
Pročitaj ovu vest iz drugih izvora:
Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Scandal.rs. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Scandal.rs. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.