Izvor: Scandal.rs, 26.Jul.2019, 13:34   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Seve u Knjaževcu poručila: Želim dete!

Pevačica Severina Kojić sinoć je nastupila u Knjaževcu, povodom 58. festivala kulture mladih koji se održava od 24-31. jula. Iako je organizacija na festivalu bila bez greške, Severina je malo poremetila koncepciju, jer nije htela da daje intervjue u pres centru, kako su to prethodnih godina na ovom festivalu radili Željko Joskimović, Lepa Brena, Miligram, Van The post Seve u Knjaževcu poručila: Želim dete! appeared first on Scandal portal.
Pogledaj vesti o: Severina

Nastavak na Scandal.rs...






Pročitaj ovu vest iz drugih izvora:
Povezane vesti

Seve u Knjaževcu poručila: Želim dete!

Izvor: Svet, 26.Jul.2019

Pevačica Severina Kojić sinoć je nastupila u Knjaževcu, povodom 58. festivala kulture mladih koji se održava od 24-31. jula.. Iako je organizacija na festivalu bila bez greške, Severina je malo poremetila koncepciju, jer nije htela da daje intervjue u pres centru, kako su to prethodnih godina...

Nastavak na Svet...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Scandal.rs. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Scandal.rs. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.