Seve u Knjaževcu poručila: Želim dete!

Izvor: Svet, 26.Jul.2019, 15:31   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Seve u Knjaževcu poručila: Želim dete!

Pevačica Severina Kojić sinoć je nastupila u Knjaževcu, povodom 58. festivala kulture mladih koji se održava od 24-31. jula.
Iako je organizacija na festivalu bila bez greške, Severina je malo poremetila koncepciju, jer nije htela da daje intervjue u pres centru, kako su to prethodnih godina na ovom festivalu radili Željko Joskimović, Lepa >> Pročitaj celu vest na sajtu Svet << Brena, Miligram, Van Gog, već ispred bine, dok je njen dragi Igor Kojić sve vreme čekao iza bine u šorcu i patikama.

Moja jača polovina je tu, a svekar odmara – kroz osmeh je rekla pevačica.
Kako se u javnosti stalno spekuliše da je Seve u drugom stanju, ona je ovog puta istakla da bi volela da se to zaista i desi.
Jako bih volela, naravno – rekla je Kojićka.
 
 
svetsvet
The post Seve u Knjaževcu poručila: Želim dete! appeared first on Svet portal.

Nastavak na Svet...






Povezane vesti

Severina: Suprug i ja radimo na tome da DOBIJEMO DETE

Izvor: Story, 27.Jul.2019, 11:14

Pevačica Severina i njen suprug Igor Kojić rade na tome da dobiju prvo zajedničko dete. – Veoma bih volela da rodim drugo dete, radiimo na tome i nadamo se – rekla je Severina medijima pred koncert u Knjaževcu. Podsećamo, pevačica sa bivšim partnerom Milanom Popovićem ima sedmogodišnjeg...

Nastavak na Story...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Svet. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Svet. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.