Izvor: Scandal.rs, 02.Jan.2017, 15:15   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Sedam beauty strategija protiv zimske melaholije

Iskoristite svaki zrak sunca

Svetlost pozitivno utiče na raspoloženje. Usled smanjenog sunčevog zračenja, telo proizvodi manje vitamina D, koji je od suštinskog značaja za jačanje imunog sitema. Da biste nadoknadili ovaj deficit, uvrstite u svoj režim ishrane što više namirnica bogatih vitaminom D (ribu, avokado, pečurke…).

Pravac u prirodu!

Bez obzira na vremenske uslove, izađite napolje i uživajte u lepoti prirode. Šetnja će podstaknuti >> Pročitaj celu vest na sajtu Scandal.rs << cirkulaciju, podići energiju i pomoći će vam da oblikujete i zategnete telo. Ipak, ne napuštajte kuću dok ne pripremite kožu za susret sa vetrom i hladnoćom. Zaštitite lice NIVEA univerzalnom kremom, a usne negujućim Labello Original balzamom.

Okružite se cvetnim mirisima

Šareni buket cveća čini čuda! No, nemojte čekati da vam ga neko pokloni – zaslužili ste ga! Čak i sam miris može pozitivno da utiče na vaše raspoloženje. Istuširajte se NIVEA Creme Care gelom za tuširanje – note bergamota, pomorandže, lavande, ruže, jorgovana i đurđevka probudiće čula i evocirati uspomene na lepe trenutke.

Kliknite na sledeću stranicu…

Nastavak na Scandal.rs...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Scandal.rs. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Scandal.rs. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.