Prva fotografija Darka Lazića iz bolnice sa majkom

Izvor: Vesti-online.com, 21.Nov.2018, 14:48   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Prva fotografija Darka Lazića iz bolnice sa majkom

Majka Darka Lazića, Branka, objavila je fotografiju svog sina iz bolnice, prvi put otkad je pevač doživeo stravičnu saobraćajnu nezgodu.

Mnogobrojni fanovi i prijatelji pevača dugo su čekali upravo ovaj trenutak kada će ih nasmejani Darko pozdraviti na društvenim mrežama s obzirom da je još u bolnici. Selfi fotku sa mamom uslikao je sam pevač koji je rešio da se javi baš na ovaj dan - Aranđelovdan.

Darku nije dozvoljeno da koristi svoj mobilni telefon, >> Pročitaj celu vest na sajtu Vesti-online.com << pa se preko maminog profila na Instagramu oglasio i čestitao slavu.

- Srećna slava svima i od mene jer nemam svoj telefon - stoji u opisu fotografije.

Srecna slava svima i od mene jer nemam svoj tellll @lazardarkovic91 .

A post shared by Milan Branka Lazic (@milanbranka) on Nov 21, 2018 at 1:03am PST

Podsetimo, Darko Lazić doživeo je saobraćajnu nezgodu 23. oktobra u ranim jutarnjim satima kada se četiri puta prevrnuo kolima i završio na livadi pored puta. Tome je prethodilo kočenje zbog kog je policija utvrdila da nije zaspao za volanom već da je vozio brzinom od 150 kilometara na sat. Pevač je tri sata posle nesreće imao više od 1,39 promila alkohola u krvi, prenosi "Kurir". Zadobio je teške telesne povrede. Polomljena mu je jagodica, devet rebara, butna kost, i to na mestu gde ulazi u karlicu, a zadobio je i hematom na glavi.

Nastavak na Vesti-online.com...






Pročitaj ovu vest iz drugih izvora:
Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Vesti-online.com. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Vesti-online.com. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.