Darko Lazić se oglasio prvi put posle nesreće na Instagramu

Izvor: Tracara.com, 21.Nov.2018, 12:06   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Darko Lazić se oglasio prvi put posle nesreće na Instagramu

Folk pevač Darko Lazić oglasio se po prvi put nakon stravične saobraćajne nesreće, zbog koje se mesec dana nalazi u KBC Zemun. On se javio preko profila svoje majke, kako bi fanovima čestitao slavu Sv. Arhangela Mihajla, slavu koju mnogi slave. ”Srećna slava svima i od mene, jer namam svoj telefon”, napisao je Lazić. Darko se polako oporavlja iako je pred njim dugačak put do potpunog ozdravljenja. Ono što možemo primetiti je da Lazić sasvim dobro izgleda. Inače, pevačevi roditelji >> Pročitaj celu vest na sajtu Tracara.com << u žiži su javnosti prethodnih nedelja, zbog raznih glasina koje se šire iz dana u dan. Njegov otac Milan Lazić se oglasio i progovorio o apstinencijalnoj krizi u kojoj se našao i o dugovima. “O tim svim glupostima neću ni da pričam. Nemam šta da kažem na to, jer su to sve izmišljotine i gomila nebuloza. Kakva kokainska kriza i kakvi dugovi!? Naravno da on posle svega što mu se desilo ne može da bude idealno i naravno da ima psihičke padove,” izjavio je Milan za Kurir i dodao da ima svetla na kraju tunela. “Ali ono što je nejbitnije je da on ide ka boljem, a ne ka gorem, što se kompletnog stanja tiče. I to je jedino bitno. Gluposti ne želim da komentarišem, ni da slušam, molim vas da razumete”, iskren je bio pevačev otac.

Nastavak na Tracara.com...






Povezane vesti

EKSKLUZIVNO!!! Darko Lazić se PO PRVI PUT OGLASIO! OBJAVIO SELFI IZ BOLNIČKOG KREVETA! EVO ŠTA JE PORUČIO!

Izvor: Svet, 21.Nov.2018

Folk pevač Darko Lazić oglasio se po prvi put nakon stravične saobraćajne nesreće. On je na Instagramu svoje majke Branke prijateljima čestitao slavu Sv. Arhanđela Mihajla.. . . . . . . . . View this post on Instagram. . . . . . . . . . . . . . . . Srecna slava svima i od mene jer...

Nastavak na Svet...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Tracara.com. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Tracara.com. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.