PRIMITIVNO JE! Ceca Ražnatović, opet, žestoko UDARILA na Bosanca - Moram da se branim!

Izvor: SrbijaDanas.com, 27.Sep.2021, 17:54

"PRIMITIVNO JE!" Ceca Ražnatović, opet, žestoko UDARILA na Bosanca - Moram da se branim!

Sukob nije utihnuo!

Svetlana Raznatović je došla na današnje snimanje emisije "Zvezde Granda" odlično raspoložena.

Ipak, predstavnike medija zanimalo je kako gleda i komentariše sukob sa Draganom Stojkovićem Bosancem i njegovom ćerkom Aleksandrom Stojković Džidžom, sada, nakon što je pomenuta epizoda izazvala mnoštvo polemika u javnosti.

- Nemam komentar na to, sve ste čuli. >> Pročitaj celu vest na sajtu SrbijaDanas.com << Da li to treba da se komentariše? Šta sam ja rekla za bilo koga loše? Za mene je rečeno, a ja moram da se branim. To je bio samo konkretan primer, ja sam bila uvređena, valjda ste to videli - rekla je Ceca.

Pevačica je istakla i da napadi na nju od strane pojedinaca iz žirija nisu žestoki i da je to prost humor.

- To bilo žestoko? To je primitivni humor, to nije žestoko, a nije ni duhovito - istakla je Ceca pre nego što je otišla na snimanje.

Nastavak na SrbijaDanas.com...






Povezane vesti

"PRIMITIVNO! NIJE DUHOVITO, UVREDIO ME JE" Ceca uznemirena zbog Bosanca nakon haosa u Zvezdama Granda

Izvor: Blic, 27.Sep.2021

Muzička zvezda Svetlana Ceca Ražnatović prokomentarisala je sukob sa Draganom Stojkovićem Bosancem i njegovom ćerkom Aleksandrom Stojković Džidžom, nakon što je pomenuta epizoda izazvala mnoštvo komentara u javnosti.

Nastavak na Blic...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta SrbijaDanas.com. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta SrbijaDanas.com. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.