PRETI MU ZATVOR? Darka Lazića POLICIJA ISPITIVALA U BOLNICI!

Izvor: Svet, 02.Nov.2018, 11:41   (ažurirano 02.Apr.2020.)

PRETI MU ZATVOR? Darka Lazića POLICIJA ISPITIVALA U BOLNICI!

Nakon što su dobili informaciju da se Darko Lazić probudio iz veštačke kome, pripadnici policije došli su u KBC Zemun kako bi uzeli izjavu o saobraćajnoj nezgodi koji se desila 23. oktobra.
Kako navodi “Alo!”, saobraćajni policajac je otišao najpre na odeljenje intenzivne nege gde su ga lekari odveli do sobe u kojoj se nalazi Lazić. Međutim, lekari su policajcu dozvolili da se zadrži samo dva minuta, pre svega zbog zdravstenog stanja u kojem se Darko nalazi.
Nakon toga, >> Pročitaj celu vest na sajtu Svet << policajci su pričali sa pevačevim ocem Milanom.
– Saobraćajni policajac je bio po službenoj dužnosti, ali i on sam je znao da je Darko još uvek životno ugrožen bez obzira što je probuđen iz veštačke kome i što može da priča te nije želeo da ga detaljno ispituje. To će ostaviti za kasnije, kada pevač bude napustio odeljenje šoka. Darko trpi jake bolove zbog čega je pod jakim analgeticima, ali je saobraćajni policajac samo radio svoj posao. Jedino pitanje koje je postavio Darku bilo je da li se seća nesreće, ali odgovor koji je dobio nije zadovoljio ni pripadnika unutrašnjih poslova ali ni lekara koji je prisustvovao ovom saslušanju – rekao je izvor iz bolnice, i dodao je pevač rekao kako se nesreće seća samo kroz maglu.
– Rekao je da se ne seća detalja, ali da je svestan da se u bolnici nalazi zbog nezgode koju je preživeo. Nije poznato da li se nesreće seća iz ličnog iskustva ili je za nju čuo od lekara i članova porodice. To će morati da objasni kad izađe iz životne opasnosti, budući da je ovoga puta poseta policajca bila ograničena na dva minuta – naveo je izvor.
Kada se Darko oporavi, verovatno će ga sačekati velika novčana kazna zbog izazivanja opšte bezbednosti u saobraćaju, vožnje u alkoholisanom stanju, bez pojasa i dozvole.
– Ukoliko dođe do saobraćajne nezgode u kojoj je povređen samo vozač koji je upravljao svojim vozilom, onda je u pitanju prekršaj za koji može biti zaprećena zatvorska kazna, te novčana… ali ukoliko je osoba koja je doživela udes upravljala tuđim automobilom i tom prilikom pričinila veliku materijalnu štetu na tuđem automobilu ili stvarima, tu onda ima elemenata krivičnog dela- rekao je direktor Komiteta za bezbednost u saobraćaju, Damir Okanović, i dodao da, u konkretnom slučaju, budući da Lazić nema vozačku dozvolu već pet godina, ista mu ne može biti oduzeta.
– Licu koje nema dozvolu ne možete izreći meru zabrane upravljanja motornim vozilom. Možete ga kazniti novčano i izreći mu zatvorsku kaznu- naveo je Okanović.
SvetSvet
The post PRETI MU ZATVOR? Darka Lazića POLICIJA ISPITIVALA U BOLNICI! appeared first on Svet portal.

Nastavak na Svet...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Svet. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Svet. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.