Policija kod Darka Lazića: Pevaču postavili samo JEDNO pitanje, a odgovor je ZAPANJUJUĆI

Izvor: SrbijaDanas.com, 01.Nov.2018, 23:32   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Policija kod Darka Lazića: Pevaču postavili samo JEDNO pitanje, a odgovor je ZAPANJUJUĆI

Darko Lazić je svakim danom sve bolje, ali čim su pripadnici policije dobili informaciju da se probudio iz kome, posetili su KBC „Zemun“, kako bi uzeli izjavu od njega

Saobraćajni policajac je najpre otišao na odeljenje intenzivne nege, gde su ga lekari odveli do sobe u kojoj je smešten pevač, ali su mu dozvolili da ostane samo dva minuta, zbog Darkovog zdrastvenog stanja.

Izvor iz KBC "Zemun" kaže da policajac nije hteo da detaljno ispituje Darka jer je znao >> Pročitaj celu vest na sajtu SrbijaDanas.com << da je pevač specifičnog zdrastvenog stanja.

- Jedino pitanje koje mu je postavio bilo je da li se seća nesreće – kaže izvor i dodaje da je Darko rekao da se seća samo kroz maglu i da mu nije jasno kako se sve dogodilo.

Ukoliko se dokaže da je Darko vozio bez pojasa i dozvole, a u alkoholisanom stanju i da je ugrozio opštu bezbednost u saobraćaju i nasilno vozio, sačekaće ogromna novčana, a možda i zatvorska kazna, smatra Damir Okanović, direktor Komiteta za bezbednost u saobraćaju.

Pratite nas na našem instagramu SrbijaDanas.

Nastavak na SrbijaDanas.com...






Povezane vesti

PRETI MU ZATVOR? Darka Lazića POLICIJA ISPITIVALA U BOLNICI!

Izvor: Svet, 02.Nov.2018, 11:41

Nakon što su dobili informaciju da se Darko Lazić probudio iz veštačke kome, pripadnici policije došli su u KBC Zemun kako bi uzeli izjavu o saobraćajnoj nezgodi koji se desila 23. oktobra.. Kako navodi “Alo!”, saobraćajni policajac je otišao najpre na odeljenje intenzivne nege gde su ga...

Nastavak na Svet...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta SrbijaDanas.com. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta SrbijaDanas.com. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.