Izvor: Scandal.rs, 17.Okt.2018, 19:18   (ažurirano 02.Apr.2020.)

POTVRĐENO PISANJE SCANDALA! Kiji otkriven tumor na dojci

Potvrđeno je ono što je SCANDAL! pisao još prošle godine – Kristina Kija Kockar ima tumor dojke. Pobednica Zadruge proteklih mesec dana bila je podvrgnuta pregledima i analizama kako bi se utvrdilo prvo da li je u pitanju tumor, a potom i koji oblik, piše Telegraf. Kako priča izvor, u pitanju je, na svu sreću, The post POTVRĐENO PISANJE SCANDALA! Kiji otkriven tumor na dojci appeared first on Scandal portal.

Nastavak na Scandal.rs...






Povezane vesti

Potvrđena užasna vest: Kiji otkriven tumor dojke

Izvor: Vesti-online.com, 17.Okt.2018

Kristina Kija Kockar ima tumor dojke...Pobednica Zadruge proteklih mesec dana bila je podvrgnuta pregledima i analizama kako bi se utvrdilo prvo da li je u pitanju tumor, a potom i koji oblik, piše Telegraf...Kako priča izvor, u pitanju je, na svu sreću, benigni oblik...– Kristina je na pregled...

Nastavak na Vesti-online.com...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Scandal.rs. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Scandal.rs. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.