Izvor: Scandal.rs, 11.Dec.2019, 17:47   (ažurirano 02.Apr.2020.)

PORODIČNA IDILA: EVO KAKO NATAŠA BEKVALAC SA ĆERKAMA UKRAŠAVA DOM ZA PRAZNIKE!

Nataša Bekvalac je ostavila tešku godinu iza sebe i izrazila nadu da joj iduća donose mnogo lepše stvari. Podsetimo, pevačica se sudski razvela od bivšeg supruga i okončala parnicu koju je vodila protiv njega. Nataša sada punim plućima uživa sa svojim ćerkicama Hanom i Katjom, a, u međuvremenu, vredno radi na pripremama za predstojeći solistički The post PORODIČNA IDILA: EVO KAKO NATAŠA BEKVALAC SA ĆERKAMA UKRAŠAVA DOM ZA PRAZNIKE! appeared first on Scandal portal.

Nastavak na Scandal.rs...






Povezane vesti

SA STILOM: EVO KAKO JE EMINA JAHOVIĆ UKRASILA DOM ZA PRAZNIKE!

Izvor: Scandal.rs, 11.Dec.2019

Iako se praznična dekoracija često graniči sa kičom, budući da uključuje mnoštvo raznobojnih ukrasa i svetala, to ne važi u slučaju Emine Jahović. Naime, pevačica kojoj i najstroži modni kritičari uvek upućuju komplimente na račun elegancije i prefinjenosti, pokazala ja gracioznost čak...

Nastavak na Scandal.rs...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Scandal.rs. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Scandal.rs. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.