Osmi po redu! Seka Aleksić otkrila datum objavljivanja NOVOG ALBUMA? (FOTO)

Izvor: SrbijaDanas.com, 12.Mar.2017, 11:19   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Osmi po redu! Seka Aleksić otkrila datum objavljivanja NOVOG ALBUMA? (FOTO)

Sprema se iznenađenje.

Nije tajna folk diva Seka Aleksić vredno radi na novom albumu, ali sve do nedavno, Aleksićeva nije otkrivala tačan datum kada će njen osmi album biti objavljen.

Iako nije otkrila kako će se njen osmi album zvati, Seka je fanove na Instagramu obavestila da rad na novim pesmama pri kraju, i da će publika u narednim mesecima moći da uživa u njenim novim pesmama.

>> Pročitaj celu vest na sajtu SrbijaDanas.com << />A post shared by SEKA ALEKSIĆ (@seka_aleksic) on Mar 2, 2017 at 4:55pm PST

Međutim, nedavno je Seka otkrila da će se jedna pesma zvati "Doktore", kada je na Instagramu objavila interesantnu fotografiju.

A post shared by SEKA ALEKSIĆ (@seka_aleksic) on Mar 10, 2017 at 9:52am PST

- Još samo malo do 1. aprila, snima se "Doktore" - napisala je Seka u komentaru uz fotografiju.

Nastavak na SrbijaDanas.com...






Pročitaj ovu vest iz drugih izvora:
Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta SrbijaDanas.com. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta SrbijaDanas.com. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.