Najviše cenim savet Vlade Georgieva

Izvor: Blic, 03.Dec.2011, 13:10   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Najviše cenim savet Vlade Georgieva

Osamnaestogodišnjakinja iz Beograda Nevena Đorđević uspela je da dođe do četvrte finalne večeri muzičkog šoua „Prvi glas Srbije”, a u intervjuu za „Blic” otkrila je kako uspeva da uskladi obaveze u školi sa takmičenjem, čije savete najviše ceni i sa kim bi volela da snimi duet.

U četvrto finalno veče pored Nevene uspeli su da se plasiraju i Filip Mitrović, Igor Terzija, Davor Jovanović, Darija Lukić i Aleksandra Dabić, a krhka plavuša otkrila je kako >> Pročitaj celu vest na sajtu Blic << izgledaju pripreme pred nastup.

- Tokom cele nedelje traju pripreme koje umeju da budu veoma naporne, ali oko nas uvek vlada pozitivna atmosfera, pa naporne pripreme i ne osetimo - rekla je plavuša, ali nije želela da otkrije kojom će se pesmom predstaviti večeras jer želi da ostane iznenađenje.

S obzirom na zajedničke zadatke i mnogo vremena koje provode zajedno, među učesnicima su se stvorila i prijateljstva, pa je normalno da nakon izbacivanja dođu i suze.

- Najviše mi je bilo žao kada su ispale Ana i Dunja jer sam sa njima imala jedan zdrav i prijateljski odnos - otkriva Nevena.

Kako kaže, najveću tremu ima pre nego što izađe na binu, ali čim počne da peva postane opuštena i uživa u svom nastupu, a kada je zadovoljna svojom izvedbom, nema tremu dok čeka rezultate glasanja. U tome veliku ulogu imaju i saveti koje dobija od žirija.

- Od sva tri člana žirija dobila sam korisne savete koji su mi pomogli u daljem takmičenju. Izdvojila bih svog mentora Vladu Georgieva čije pedagoške savete zaista jako cenim - dodala je učenica Srednje muzičke škole koja još nema problema da uskladi školske obaveze s takmičenjem.

- Jeste naporno i teško uskladiti školu s obavezama oko PGS-a, ali izvodljivo je i za sada nemam problema. Profesori me podržavaju - tvrdi Nevena.

Takmičarka koja se prošle subote predstavila sa pesmom „Beograd” Cece Ražnatović je pijanistkinja, pa bi volela da snimi duet u kom bi i svirala i pevala, a otkrila je i sa kim.

- Volela bih da ostvarim saradnju sa Kornelijem Kovačem, Nikšom Bratašem i Đorđem Miljenovićem - rekla je Nevena.

Nastavak na Blic...






Pročitaj ovu vest iz drugih izvora:
Povezane vesti

Nevena Đorđević: Najviše cenim savet Vlade Georgieva

Izvor: Blic, 03.Dec.2011

Osamnaestogodišnjakinja iz Beograda Nevena Đorđević uspela je da dođe do četvrte finalne večeri muzičkog šoua „Prvi glas Srbije”, a u intervjuu za „Blic” otkrila je kako uspeva da uskladi obaveze u školi sa takmičenjem, čije savete najviše ceni i sa kim bi volela da snimi duet. ..U...

Nastavak na Blic...

Prvi glas Srbije: Ispala Darija Lukić

Izvor: medio.rs, 04.Dec.2011, 01:36

U 14. epizodi Prvog glasa Srbije Aleksandra, Davor, Igor, Nevena i Filip nastavljaju pohod na titulu Prvi glas Srbije!

Nastavak na medio.rs...

PGS: Ispala Darija Lukić!

Izvor: Tracara.com, 04.Dec.2011

U napetoj epizodi Prvog glasa Srbije, u duelu je od Nevene Đorđević izgubila Darija Lukić, koja je napustila dalje takmičenje.Tema večeri bile su Seksi pesme, a veče je počelo pesmom Sex bomb, koju su izveli svi kandidati. U daljem toku večeri, Darija je izvela pesmu Lepe Brene, Uđi slobodno,...

Nastavak na Tracara.com...

Darija Lukić morala da napusti "Prvi glas Srbije"

Izvor: Blic, 04.Dec.2011

Takmičenje „Prvi glas Srbije“ sinoć je izgubilo još jednog takmičara. Dosadašnji favoriti Nevena Đorđević i Darija Lukić našle su se u duelu, gde je na žalost njenih fanova, Darija izvukla kraću slamku...Još jedno finalno veče „Prvog glasa Srbije" u kojem se takmičilo šest najboljih...

Nastavak na Blic...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Blic. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Blic. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.