Nedi Ukraden nagrada za životno delo!

Izvor: Vesti-online.com, 16.Nov.2018, 17:56   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Nedi Ukraden nagrada za životno delo!

Neda Ukraden je u četvrtak dobila nagradu za životno delo koju joj je dodelio Savez Estradnih umetnika Srbije, prenosi "Kurir".

Pop diva je pre godinu dana proslavila pet decenija uspešne karijere, a u ime Nedinog velikog jubileja stiglo je i pregršt nagrada sa različitih strana.

Jedna od nagrada stigla je od izdavačke kuće Jugoton koja je slavnu pevačicu ovenčala nagradom za specijalni doprinos regionalnoj diskografiji, a potom i nagrada od publike i kolega.
>> Pročitaj celu vest na sajtu Vesti-online.com << />
Ipak, nagrada za životno delo, prva je ove vrste u karijeri naše popularne pevačice.

- Veoma sam srećna i ponosna što je to od kolega muzičara i pevača! Zanimljivo je da se sve desilo u nekadašnjoj Dvorani Doma Sindikata, mestu na kome sam održala svoj prvi solistički koncert pre tačno 43 godine davne 1975. godine na kome nije nastupao samo onaj ko nije bio zvezda, bilo domaća, bilo strana - istakla je Neda.

Nastavak na Vesti-online.com...






Pročitaj ovu vest iz drugih izvora:
Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Vesti-online.com. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Vesti-online.com. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.