Izvor: Scandal.rs, 16.Nov.2018, 17:23   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Neda Ukraden dobila nagradu za životno delo!

Sinoć je u Kombank dvorani Nedi Ukraden, uručena nagrada za životno delo koju je dodeli Savez Estradnih umetnika Srbije. Pop diva je pre godinu dana proslavila 5 decenija uspešne karijere, a u ime Nedinog velikog jubileja stiglo je i pregršt nagrada sa različitih strana. Najpre od izdavačke kuće Jugoton koja je slavnu pevačicu ovenčala nagradom The post Neda Ukraden dobila nagradu za životno delo! appeared first on Scandal portal.

Nastavak na Scandal.rs...






Povezane vesti

Nedi Ukraden nagrada za životno delo!

Izvor: Vesti-online.com, 16.Nov.2018

Neda Ukraden je u četvrtak dobila nagradu za životno delo koju joj je dodelio Savez Estradnih umetnika Srbije, prenosi "Kurir"...Pop diva je pre godinu dana proslavila pet decenija uspešne karijere, a u ime Nedinog velikog jubileja stiglo je i pregršt nagrada sa različitih strana...Jedna od nagrada...

Nastavak na Vesti-online.com...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Scandal.rs. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Scandal.rs. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.