Nataša Bekvalac zakazala koncert! Trese se od uzbuđenja!

Izvor: Svet plus, 24.Avg.2019, 09:31   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Nataša Bekvalac zakazala koncert! Trese se od uzbuđenja!

Pop zvezda Nataša Bekvalac potvrdila je da je nakon decenija i decenija plivanja u muzičkim vodama konačno zakazala koncert u Areni za sledeću godinu! Kako sama kaže, trese se od uzbuđenja!

Nataša Bekvalac je objavila fotografiju na Instagramu i oduševila fanove. U opisu stoji:

"Nakon neprospavanih noći, mnogo preispitivanja mogu li ja to, ljubav prema vama i muzici je >> Pročitaj celu vest na sajtu Svet plus << presudila. Sa ponosom i svim 'ne daj Bože' emocijama koje osetih u toku današnjeg dana dok sam se 'sastavljala' i 'rastavljala ' u milion komada 'vrištim' da smo ZAKAZALI BEOGRADSKU ARENU 14. 02.2020. - Tresem se od uzbuđenja ljudi! Pišite mi koje pesme želite da zajedno pevamo tog dana, dana kada ću slaviti 20 godina koliko sam u ljubavi sa muzikom i vama."

Nizali su se komentari čestitanja i želja vezanih za pesme.
Pogledaj vesti o: Beogradska Arena

Nastavak na Svet plus...






Pročitaj ovu vest iz drugih izvora:
Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Svet plus. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Svet plus. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.