Najpoznatija srpska udavača: Ne planiram više da se udajem

Izvor: Prva.rs, 29.Dec.2015, 13:29   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Najpoznatija srpska udavača: Ne planiram više da se udajem

Kreatorka je istakla da je prethodna godina bila jako teška jer je u njoj ostala i bez nekih dragih ljudi, ali da je entuzijazam ono što je pokreće. Kaže, sa bivšim muževima je u sjajnim odnosima. 
- Imam troje divne dece iz prvog braka sa uspešnim intelektualcem Miodragom Kostićem. Bila sam četiri godine sa Lotarom Mateusom u braku, pa nema razloga za udaju. Kada sam volela moje muškarce, bila sam sa nujima, kada nisam otišla sam i to je to, rekla je Marijana za „Blic“.
Izvor: Bulevar.b92
 

Nastavak na Prva.rs...






Povezane vesti

Intimna ispovest Marijane Mateus: Današnji dan je jedinstven i neće se ponoviti!

Izvor: Story, 29.Dec.2015

Sa bivšim muževima Marijana Mateus ostala je u sjajnim odnosima, vrata prema njima nikada ne zatvara, ali brak više nije njen prioritet....Marijana Mateus, foto: Instagram..- Vodila sam se onim šta mi kaže emocija, imala mnogo energije koju nikada ne želim da izgubim i entuzijazam bez kojeg je...

Nastavak na Story...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Prva.rs. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Prva.rs. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.