Marija Šerifović: Popoviću, ostaješ bez člana žirija

Izvor: Tracara.com, 13.Avg.2020, 23:29

Marija Šerifović: Popoviću, ostaješ bez člana žirija

Foto: Instagram Marija Šerifović planira povratak iz Amerike u Srbiju ali zbog uvedenih mera zabrane usled pandemije, postoji mogućnost da će pevačicu zadržati u karantinu. Budući da slede snimanja nove sezone takmičenja “Zvezde Granda”, ona je na vreme, i to javno, obavestila Sašu Popovića da postoji mogućnost da će u početku ostati bez jednog člana žirija. “Ovom prilikom želela bih da pozdravim sve i da obavestim da najverovatnije sledi karantin zbog povratka kući… >> Pročitaj celu vest na sajtu Tracara.com << I da obavestim Sašu Popovića da je ostao bez člana žirija. Tako da, braćo i sestre, vidimo se nekada kad Covid prođe”, rekla je pevačica u video snimku na Instagramu, u kojem je glumila kako svira harmoniku, prenosi Nova. Podsetimo, snimanje emisije Zvezde Granda prekinuto je zbog korone, potom nastavljeno ali sezona nije završena, objavljeno je u saopštenju u maju. “Zbog letnje pauze sezona neće biti završena u junu kao prethodnih godina, već će se nastaviti u septembru budući da imamo vrsne kandidate iz regiona i sveta koji su se do sad predstavili. Mentori će vredno raditi sa svim učesnicima kako bi se na jesen ’Zvezde Granda’ nastavile tamo gde ih je i zadesila pandemija korona virusa“, kažu u „Grand produkciji“. Saša Popović i njegov tim će ovog leta raditi online audicije, a one kandidate koji prođu kasting očekuje uzbudljiva muzička borba. „Od septembra će novi kandidati uz određena pravila steći mogućnost da se pridruže kandidatima koji su već u takmičenju. O tome će detaljnije govoriti Saša Popović koji će zajedno sa žirijem učiniti takmičenje još zanimljivijim“, navodi se u saopštenju. The post Marija Šerifović: Popoviću, ostaješ bez člana žirija appeared first on Tračara.
Pogledaj vesti o: Zvezde granda

Nastavak na Tracara.com...






Povezane vesti

"OSTAO SI BEZ ČLANA ŽIRIJA" Marija Šerifović se obratila Saši Popoviću, pa javno OPLELA: "Prestanite da se blamirate, sve je falš!"

Izvor: Blic, 14.Avg.2020, 09:36

Pevačica Marija Šerifović već neko vreme boravi u Sjedinjenim Američkim Državavama, a iz te zemlje u više navrata se oglasila. Prvi put žestokom porukom upućenoj influnserima, a onda se obratila i Saši Popoviću.

Nastavak na Blic...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Tracara.com. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Tracara.com. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.