Maja Marijana: opet sam nasmejana i dobijam komplimente

Izvor: Poznati.info, 16.Jun.2013, 21:17   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Maja Marijana: opet sam nasmejana i dobijam komplimente

Kurir ju je juče uslikao u centru Beograda i uverio se da nema mesta spekulacijama

Bolja nego ikad… Maja Marijana

Sve što je loše sada je iza nje.

Pevačica je prevazišla probleme i vratila se uobičajenim navikama. Nakon što ju je muž pretukao pre nešto više od mesec dana, preživela je pravi haos, koji je veoma teško podnela. Na neko vreme se povukla iz javnosti, a gradskim kuloarima pronele su se glasine da se ne viđa >> Pročitaj celu vest na sajtu Poznati.info << ni s prijateljima, da je previše smršala…

Kurir ju je juče uslikao u centru Beograda i uverio se da nema mesta spekulacijama. Ona je ponovo nasmejana i izgleda bolje nego ikad. Svojom pojavom napravila je pravu pometnju uKnez Mihailovoj - nije bilo osobe koja se nije okrenula za njom.

- Ponovo sam nasmejana, dobijam komplimente sa svih strana. Promovišem novu pesmu i pripremam mnogo toga za sve one koji me vole – rekla nam je Maja.

Izvor: Kurir

Nastavak na Poznati.info...






Pročitaj ovu vest iz drugih izvora:
Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Poznati.info. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Poznati.info. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.