MTV zvezda Clay Adler izvršio samoubistvo

Izvor: Tracara.com, 12.Apr.2017, 09:01   (ažurirano 02.Apr.2020.)

MTV zvezda Clay Adler izvršio samoubistvo

Clay Adler (1989-2017) (foto: Wenn) Clay Adler, zvezda MTV-jeve serije Newport Harbor: The Real Orange County, navodno je, još u martu, počinio samoubistvo pucnjem iz pištolja. Imao je samo 27 godina. Kako prenosi TMZ, Adler je sa prijateljima boravio u pustinji gde su vežbali pucanje. Tokom jedne vežbe, Clay je uperio pištolj u sebe i ispalio metak. Preminuo je u bolnici 26. marta. U njegovom organizmu nisu pronađani tragovi droge ni alkohola. Prijatelji porodica preminulog mladića su mu >> Pročitaj celu vest na sajtu Tracara.com << na plaži odali počast, puštajući daske za surfovanje, jer je Adler bio pasionirani surfer. “Iznenađeni smo vešću o smrti Clay Adlera. Naše molitve i misli idu njegovoj porodici i prijateljima”, stoji u saopštenju čelnika MTV-ja. Sa Jennifer Lawrence na dodeli nagrada 2007. godine (foto: Wenn) U vreme kada je tek počao da se probija u Holivudu, Adler je bio blizak prijatelj glumice Jennifer Lawrence i zajedno sa njom se pojavio na crvenom tepihu na dodeli Moviequide nagrada 2007. godine.

Nastavak na Tracara.com...






Pročitaj ovu vest iz drugih izvora:
Povezane vesti

Mladi glumac i zvezda MTV-ja počinio samoubistvo

Izvor: B92, 12.Apr.2017

Klej Adler, zvezda MTV-jeve serije “Newport Harbor: The Real Orange County“, navodno je još u martu počinio samoubistvo pucnjem iz pištolja...Kako prenosi “TMZ“, dvadesetsedmogodišnji Adler je sa prijateljima boravio u pustnji gde su vežbali pucnje, a tokom jedne vežbe je uperio pištolj...

Nastavak na B92...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Tracara.com. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Tracara.com. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.