Luna Đogani: Uzori su mi sestre Kardašijan!

Izvor: Svet, 14.Okt.2014, 22:14   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Luna Đogani: Uzori su mi sestre Kardašijan!

Anabela Atijas učestvovala je sa starijom ćerkom Lunom u jednoj emisiji u kojoj je tema stil.
Naime, u okviru emisije “Kraljevi stila” Anabela je imala zadatak da promeni ćerkino odevanje onako kako ona smatra da je najbolje.
Popularnoj pevačici kod ćerke se ne sviđa što je napunila 19 godina, a i dalje se oblači previše ležerno, međutim Luna je imala odgovor.
“Volim svoj stil odevanja. Najbitnije mi je da se dobro osećam u onome što nosim, bilo >> Pročitaj celu vest na sajtu Svet << da sam to kupila u Zari ili na pijaci! Ne volim da nosim garderobu u kojoj se ne osećam prijatno, samo da bi se to drugima svidelo”, objasnila je ona. Luna je otkrila i na koga se ugleda kada je stil u pitanju.
“Uzori su mi sestre Kardashian- Kim, Kloi i Kortni, ali ne u svemu, samo u oblačenju. Baš mi se sviđa kako izgledaju”, istakla je ćerka popularne pevačice.

Izvor: Story
Foto: Facebook

Nastavak na Svet...






Povezane vesti

Ćerka Anabele Atijas: Nije mi bitno da li je moja odeća sa pijace ili iz Zare!

Izvor: Press, 15.Okt.2014, 13:23

U okviru emisije "Kraljevi stila" Anabela je imala zadatak da promeni ćerkino odevanje onako kako ona smatra da je najbolje. . Popularnoj pevačici se kod ćerke ne sviđa to što je napunila 19 godina, a i dalje se oblači...

Nastavak na Press...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Svet. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Svet. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.