Kultni film Seks i grad se nastavlja?! FOTO

Izvor: Svet plus, 12.Maj.2015, 23:24   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Kultni film ''Seks i grad'' se nastavlja?! FOTO

Glavna glumica filma i serije ''Seks i grad'' pokrenula je pravu svetsku medijsku spekulaciju na temu da li će se ponovo naći u ulozi Keri Bredšo. Evo u čemu je reč:

Popularna svetska glumica i prodagonista filma i serije ''Seks i Grad'', Sara Džesika Parker na svom instagram profulu objavila je fotografiju za koju nagađaju svi mediji da predstavlja najavu ovog kultnog filma, a možda čak i serije.

Well. I guess the cat's out of the (little brown) bag. As usual, >> Pročitaj celu vest na sajtu Svet plus << we will keep you posted on every detail as we are able. I'm under a strict gag order until then. Xx, Sj

A photo posted by SJP (@sarahjessicaparker) on May 11, 2015 at 1:03pm PDT

Pa, pretpostavljam da je mačka izašla iz (male braon) kesice. Kao i uvek, informisaćemo vas o svim detaljima - napisala je Sara ispod slike.

Još jedna stvar koja ukazuje da se možda uskoro priprema nastavak filma ''Seks i grad'' jeste još jedna fotografija koja se našla takođe na profilu Sare Džesike Parker. Naime, ona je pre šest dana postavila fotografiju sa glumicom Kristin Davis, koja tumači Šarlot u ovoj popularnoj svetskoj priči.

Its been a long time since I had a chance to pose with this gorgeous woman. It was like old times last night at the screening of her documentary "Gardeners of Eden" with @iamkristindavis So happy to be with her on such an important occasion. X sj

A photo posted by SJP (@sarahjessicaparker) on May 6, 2015 at 5:56pm PDT

Nastavak na Svet plus...






Pročitaj ovu vest iz drugih izvora:
Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Svet plus. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Svet plus. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.