Kobe Bryant i ćerka poginuli u padu helikoptera

Izvor: Tracara.com, 27.Jan.2020, 01:12   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Kobe Bryant i ćerka poginuli u padu helikoptera

Američka košarkaška zvezda Kobe Bryant poginuo je u nedelju u padu helikoptera u Kalabasasu u državi Kalifornija. Sa njim je u avionu bila njegova 13-godišnja ćerka, kao i još 7 osoba. Kako prenose mediji, Kobi je putovao sa najmanje troje drugih ljudi kada je izbio požar u letelici, a posle pada helikoptera nije bilo preživelih. Prema informacijama portala TMZ u helikopeteru nije bilo njegove supruge Vanesse Bryant, kao ni tri ćerke, ali je zajedno sa poznatim košarkašem na letu bila >> Pročitaj celu vest na sajtu Tracara.com << njegova najstarija ćerka Gyanna Bryant, koja je imala 13 godina. Uzrok kvara i pada i dalje je predmet istrage. Poznato je da je košarkaš godinama koristio helikopter kako bi se kretao po Kaliforniji, a ta navika datira još iz dana kada je igrao za Los Anđeles Lakerse. Kako prenosi N1, Kobe je jedan od najvećih košarkaša svih vremena, a čitavu karijeru proveo je u Los Anđeles Lejkersima od 1996. povlačenja 2016. godine. Pet puta je bio NBA šampion, dvaput MVP finala, jednom MVP lige, a 18 puta je igrao na Ol-star mečevima. Lejkersi su mu povukli dva dresa i jedini je igrač koji je u istoriji NBA dobio takvu počast. Poznata je i njegova utakmica protiv Toronta u kojoj je postigao 81 poen, po čemu je drugi u istoriji lige. Kobe je van terena poznat i po optužbama za silovanje i procesu koji je trajao 2003. i 2004. godine, ali je optužnica na kraju odbačena i Bryant je postigao dogovor van suda. Bryant je bio poznat i po interesovanju za film, a 2018. godine dobio je filmsku nagradu Oskar za najbolji kratki animirani film godine za svoje ostvarenje „Draga košarko“. The post Kobe Bryant i ćerka poginuli u padu helikoptera appeared first on Tračara.

Nastavak na Tracara.com...






Pročitaj ovu vest iz drugih izvora:
Povezane vesti

Otkriveno šta se događalo nekoliko minuta pre pada Kobijevog helikoptera: Problemi su bili ogromni

Izvor: Večernje novosti, 27.Jan.2020

Kobi je putovao s još osam osoba u privatnom helikopteru koji se srušio, a nesreću nito nije preživio SVET sporta šokiran je nakon objave kako je jedan od najboljih američkih košarkaša svih vremena Kobi Brajant (41) poginuo u padu helikoptera u Kalabasasu, gradu u američkoj...

Nastavak na Večernje novosti...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Tracara.com. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Tracara.com. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.