Jakov neće biti jedinac! Seka Aleksić: Biće još dece!

Izvor: Svet, 27.Nov.2016, 17:50   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Jakov neće biti jedinac! Seka Aleksić: Biće još dece!

Pevačica je šest godina pokušavala da ostane u drugom stanju, a sada, kada joj se želja ostvarila, ne želi da se zaustavi na jednom detetu.
Seka Aleksić je u emisiji o poznatima “Premijera-Vikend specijal” otkrila planove za budućnost, bar kada je porodica u pitanju.
“Biće još dece, to je sasvim sigurno. Jakov neće biti jedinac, Veljko i ja planiramo još dece”, rekla je Seka kada se uživo uključila u emisiju.
Pogledaj vesti o: Seka Aleksić

Nastavak na Svet...






Povezane vesti

Jakov neće biti jedinac! Seka Aleksić: Biće još dece!

Izvor: Scandal.rs, 27.Nov.2016

Pevačica je šest godina pokušavala da ostane u drugom stanju, a sada, kada joj se želja ostvarila, ne želi da se zaustavi na jednom detetu...Seka Aleksić je u emisiji o poznatima “Premijera-Vikend specijal” otkrila planove za budućnost, bar kada je porodica u pitanju...“Biće još dece,...

Nastavak na Scandal.rs...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Svet. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Svet. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.