Finalisti Survivora osvajaju žene u spotovima (Video)

Izvor: Poznati.info, 31.Maj.2012, 16:11   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Finalisti Survivora osvajaju žene u spotovima (Video)

Osim što su se borbama i sposobnošću izborili da dođu do finala ovog takmičenja, neki su osvajali i ženska srca

Finalisti Survivora Nikola Šoć, Vlada Vuksanović i Milan Gromilić osim što preživljavaju na Kostariki, snimaju spotove sa poznatim damama. Čak dve će im dati i podršku u finalnoj večeri.

O čemu se zapravo radi? Za one koje ne znaju, da podsetimo…

Vlada Vuksanović je osvojio žensku publiku odavno na manekenskoj pisti, >> Pročitaj celu vest na sajtu Poznati.info << a onda su pevačice počele masovno da ga koriste za svoje spotove. Ana Kokić ga je angažovala za spot “Psiho”, dok Nataša Bekvalac koristi njegovu punu slavu i upravo završavaju snimanje njenog spota na Ibici.

Nikola Šoć je poznatiji u Crnoj Gori kao maneken, a šuška se da devojke iz susedne države odavno “padaju” na njegov šarm. Njegovu Survivor slavu iskoristila je mlada Marina Tadić i spot sa njim će uskoro ugledati svetlost dana.

Pre svih njih, Milan Gromilić pojavio se u Severininom spotu za pesmu “Tridesete”. Da, odatle vam je poznat!

Milan Gromilić u spotu vrlo strasno igra sa Severinom, da verujemo da su mnoge žene poželele da su na njenom mestu.

Tri spota, za svakoga ponešto, lepe žene i lepi muškarci. Koliko će im ova promocija pomoći da odnesu nagradu od 50.000 evra, videćemo. Sigurno im neće odmoći, jedino Sebastijan u ovoj trci preživljavanje nema takvu vrstu pomoći, ali ako je sam stigao do finala, ne brinemo za njega.

Izvor:  Puls

Nastavak na Poznati.info...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Poznati.info. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Poznati.info. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.