FARMA Simonida: Ušla na Farmu da bi skinula kilograme. Hoće da bude riba! (Video)

Izvor: Poznati.info, 03.Sep.2013, 12:25   (ažurirano 02.Apr.2020.)

FARMA Simonida: Ušla na Farmu da bi skinula kilograme. Hoće da bude riba! (Video)

Iako je publika prihvatila sa viškom kilograma, ona je rešila da ih istopi.

Simonida Hopa-cupa ušla je na farmu kako bi postala popularna, ali još jedan razlog su njeni kilogrami. Gabaritna pevačica nije zadovolja svojim izgledom i smatrala je da je rijaliti i uslovi u njemu prava stvar za nju.

- Simonida celog života muči muku sa viškom kilograma i uvek je patila zbog toga. Farma je za nju idealna prilika da smrša i dovede sebe u red. Poznato je >> Pročitaj celu vest na sajtu Poznati.info << da će tamo doći period kada učesnici neće imati šta da jedu, što će njoj biti kao nametnuta dijeta. Ukoliko se bude zadržala u rijalitiju, Simonida će iz njega izaći mršava – priča izvor blizak pevačici.


Juče smo imali prilike da vidimo da se Simonida već bacila na skidanje kilograma tako što je vežbala po ceo dan.

Poznati.info/ COPYRITED

Nastavak na Poznati.info...






Pročitaj ovu vest iz drugih izvora:
Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Poznati.info. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Poznati.info. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.