Izvor: Scandal.rs, 09.Feb.2016, 12:15   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Dijeta doktora Oza: Kilogram manje nedeljno, bez gladovanja!

Posmatrajući ljude na dijeti i analizirajući ono što im je najteže, doktor Oz je osmislio plan koji vas neće “ubiti u pojam”, nego će vam dati ono za čim stalno žudite – slobodan dan za uživanje u ukusima koji vam nedostaju.

Pročitajte i… Izbegavajte ovih 7 namirnica ako želite da smršate

Tokom šest dijetalnih dana plan se bazira na uspešnim planovima ishrane, ali s primamljivim dodatkom. Slobodan dan može da bude bilo koji dan u nedelji >> Pročitaj celu vest na sajtu Scandal.rs << kad možete da jedete šta god želite, i to će vam pomoći da ne prekinete dijetu. Osnovne postavke ove dijete su jednostavne. Nakon što započnete dan čašom mlake vode s limunom, imaćete mogućnost da izaberete između nekoliko varijanti doručka i da sami isplanirate ostale obroke prema listi zadatih namirnica.

Doktor Oz najpre preporučuje da napravite nedeljni raspored. Na njemu prvo označite slobodan dan kako biste se dodatno motivisali. Potom isplanirajte obroke za ostale dane prema uputstvima koje je dao doktor Oz. A uputstva su, za razliku od drugih dijeta, mnogo jednostavnija jer ćete mnogo toga unutar plana ishrane moći da sami odaberete.

Ostatak teksta pročitajte ovde: Dijeta doktora Oza: Kilogram manje nedeljno, bez gladovanja!

Nastavak na Scandal.rs...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Scandal.rs. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Scandal.rs. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.