Darko Lazić izašao iz bolnice nakon 38 dana!

Izvor: Svet plus, 29.Nov.2018, 20:19   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Darko Lazić izašao iz bolnice nakon 38 dana!

Darko Lazić danas je izašao iz KBC Zemun i prebačen je u banju na dalji oporavak. Nakon 38 dana pevač je u stabilnom stanju, koje ne zahteva boravak u bolnici.

Nakon saobraćajne nesreće 23. oktobra na putu Subotica-Brestač Darko je prebačen u KBC Zemun, gde je bio do danas. Nakon kritičnih operacija on je konacno u stabilnom stanju.

Pevač je odvezen ambulantnim kolima, koja su pratili njegova majka, otac i prijatelj Miljan Vračević. Na pitanje kako je Darko je podigao ruku i palac, kao znak da je dobro. Nakon toga rekao je samo: "Ide na bolje".

 

Nastavak na Svet plus...






Povezane vesti

NAPUSTIO KBC ZEMUN: Darko Lazić prevezen u banju Selters

Izvor: Večernje novosti, 29.Nov.2018

Popularni folker je u Zemunsku bolnicu primljen 23. oktobra kada je na putu Subotište - Brestač u jutarnjim časovima doživeo tešku saobraćajnu nesreću PEVAČ Darko Lazić u četvrtak je, posle više od mesec dana, napustio KBC Zemun i ambulantnim kolima prevezen u banju...

Nastavak na Večernje novosti...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Svet plus. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Svet plus. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.