DRAMA: Goran Sultanović HITNO prebačen u bolnicu i operisan! (FOTO)

Izvor: SrbijaDanas.com, 22.Okt.2017, 23:09   (ažurirano 02.Apr.2020.)

DRAMA: Goran Sultanović HITNO prebačen u bolnicu i operisan! (FOTO)

Lekari su morali ovako da odluče!

Popularni srpski glumac Goran Sultanović hitno je, kako prenosi Informer, operisan u petak uveče u beogradskom Urgentnom centru zbog jake upale slepog creva.

POTRESNI KRAJ: Glumac iz serije "Igra prestola" progovorio o scenariju za poslednju epizodu!

Sultanović je, kako se navodi, dve nedelje trpeo jake bolove i radio pod visokom temperaturom. Zbog toga je otišao na pregled, a hirurzi su odlučili da ga odmah operišu.
>> Pročitaj celu vest na sajtu SrbijaDanas.com << />
- Lekari su konstatovali da je slepo crevo predugo upaljeno, i da ga nisu u petak uklonili, on bi dobio jaku infekciju. Dežurni tim lekara ga je operisao uz konsultacije sa drugim doktorima koji su došli te noći u Urgentni centar jer su bili zainteresovani za Sultaanovićevo stanje - rekao je izvor dnevnog lista.

- Ne mogu mnogo da pričam jer sam u bolnici. Sve je u redu, to je bila samo operacija slepog creva, ništa strašno. Hvala vam što pitate - rekao je Sultanović novinarima Informera.

Sultanović bi, prema pisanju, već narednih dana mogao da bude pušten na kućno lečenje.

Nastavak na SrbijaDanas.com...






Povezane vesti

DRAMA Goran Sultanovic hitno prebacen u bolnicu i operisan

Izvor: medio.rs, 23.Okt.2017, 14:19

Popularni srpski glumac Goran Sultanović hitno je operisan u petak uveče u beogradskom Urgentnom centru zbog jake upale slepog creva...Sultanović je, dve nedelje trpeo jake bolove i radio pod visokom temperaturom, piše Informer. Zbog toga je otišao na pregled, a hirurzi su odlučili da ga odmah...

Nastavak na medio.rs...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta SrbijaDanas.com. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta SrbijaDanas.com. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.