POTRESNI KRAJ: Glumac iz serije Igra prestola progovorio o scenariju za poslednju epizodu!

Izvor: SrbijaDanas.com, 22.Okt.2017, 14:48   (ažurirano 02.Apr.2020.)

POTRESNI KRAJ: Glumac iz serije "Igra prestola" progovorio o scenariju za poslednju epizodu!

Biće suza!

Kit Harington, glumac iz popularne serije "Igra prestola" nije krio emocije čitajući scenario za poslednju epizodu. Harington koji u seriji glumi Džona Snoua rekao je da zna kako će se serija završiti.

- Plakao sam na kraju. Morate imati u vidu da, posle osam godina, nikome do te serije nije stalo više od nas glumaca. Reč je o instituciji starijoj od bilo koje institucije kojoj sam pripadao do sada; školi, dramskoj sekciji u školi, bilo čemu - rekao >> Pročitaj celu vest na sajtu SrbijaDanas.com << je Kit.

Vidno se oneraspoloži kada se seti da će se serija uskoro završiti.

- Biće vrlo čudno oprostiti se od svih. Ne samo da smo svi mi vezani za naše kolege i seriju, mnogim ljudima širom sveta "Igra prestola" je tokom ovih godina prirasla za srce - objasnio je.

Ipak, ne krije da se raduje novim izazovima i projektima.

- Toliko je stvari koje ne možete da uradite... S nestrpljenjem iščekujem kraj, osam godina je prilično dug period. Ne bih želeo da traje duže. Imam mnogo drugih planova, želeo bih da se oprobam i u producentskim vodama - zaključio je Harington.

Nastavak na SrbijaDanas.com...






Povezane vesti

DRAMA: Goran Sultanović HITNO prebačen u bolnicu i operisan! (FOTO)

Izvor: SrbijaDanas.com, 22.Okt.2017

Lekari su morali ovako da odluče!..Popularni srpski glumac Goran Sultanović hitno je, kako prenosi Informer, operisan u petak uveče u beogradskom Urgentnom centru zbog jake upale slepog creva...POTRESNI KRAJ: Glumac iz serije "Igra prestola" progovorio o scenariju za poslednju epizodu!..Sultanović...

Nastavak na SrbijaDanas.com...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta SrbijaDanas.com. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta SrbijaDanas.com. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.