Ceca stigla u Srbiju

Izvor: NaDlanu.com, 29.Apr.2013, 19:46   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Ceca stigla u Srbiju

Folk diva Svetlana Ceca Ražnatović doputovala je sa Kipra u društvu sina i ćerke, kako bi u porodičnom okruženju proslavili uskršnje praznike.

Ceca je iskoristila je nekoliko toplih prolećnih dana da poseti Kipar, gde se odmarala u svojoj kući u Aja Napi. Ipak, odlučila je da kao i obično uskršnje praznike provede u Beogradu, pa je u društvu ćerke Anastasije i sina Veljka noćnim letom došla >> Pročitaj celu vest na sajtu NaDlanu.com << u Srbiju.Prvo tromesečje drugog polugodišta njeni tinejdžeri završili su sa odličnim ocenama i nakon kraćeg raspusta vraćaju se u pomenutu mediteransku zemlju da školsku godinu privedu kraju.Ceca će za to vreme snimati novi album i pripremati spektakularni koncert na Ušću.O porodičnim i privatnim planovima za blisku budućnost folk zvezda je govorila za emisiju "Ekskluziv" čija ekipa ju je sačekala na aerodromu Nikola Tesla.(Izvor: Kurir )
Pogledaj vesti o: Ceca

Nastavak na NaDlanu.com...






Pročitaj ovu vest iz drugih izvora:
Povezane vesti

Uskrs slavi u Srbiji: Ceca sa Veljkom i Anastasijom doputovala sa Kipra!

Izvor: Scandal.rs, 29.Apr.2013

Folk diva Svetlana Ceca Ražnatović doputovala je sa Kipra u društvu sina i ćerke, kako bi u porodičnom okruženju proslavili uskršnje praznike. Ceca je iskoristila je nekoliko toplih prolećnih dana da poseti Kipar, gde se odmarala u svojoj kući u Aja Napi. Ipak, odlučila je da kao i obično...

Nastavak na Scandal.rs...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta NaDlanu.com. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta NaDlanu.com. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.