Ceca i Anastasija u duetu: pogledajte zajednički nastup

Izvor: Tracara.com, 30.Apr.2018, 20:39   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Ceca i Anastasija u duetu: pogledajte zajednički nastup

Sve je spremno za karijeru Već godinama se šuška da je Anastasija Ražnatović nasledila talenat za pevanje od svoje mame, folk dive Cece. Njeni pratioci na društvenim mrežana, ali i bliski prijatelji, svedoci su njenog talenta: s vremena na vreme Tasa nas obraduje obradom domaćih, ali i stranih pop numera, pa se tako jedno vreme i pričalo da ubrzano radi na prvom singlu, koji će biti pop numera. Ovo je svojevremeno potvrdila i Ceca, a sada je rešila da kćerki da dodatni >> Pročitaj celu vest na sajtu Tracara.com << vetar u leđa, tako što ju je izvela na scenu tokom jednog od svojih nastupa. Njih dve zajedno su pevale, a kako izgledaju u duetu pogledajte u video zapisu ispod teksta. Hoće li Tasa biti zvezda velika kao mama?
Pogledaj vesti o: Ceca

Nastavak na Tracara.com...






Povezane vesti

Podelila binu sa mezimicom: Ovako izgleda zajednički nastup Cece i Anastasije (video)

Izvor: Story, 01.Maj.2018, 17:09

Da je Anastasija Ražnatović nasledila talenat za pevanje od mame, folk dive Cece, šira javnost imala je prilike da se uveri preko video klipova koje ova mlada dama postavlja na svoj Instagram profil. Međutim, iako se jedno vreme i pričalo da ubrzano radi na prvom singlu, koji će biti pop numera,...

Nastavak na Story...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Tracara.com. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Tracara.com. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.