Ceca Ražnatović: Jedva čekam koncert Džej Lo

Izvor: Press, 04.Nov.2012, 23:03   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Ceca Ražnatović: Jedva čekam koncert Džej Lo

Najveća balkanska zvezda Svetlana Ceca Ražnatović s nestrpljenjem očekuje spektakl godine - beogradski koncert i zvanično najmoćnije žene na svetu Dženifer Lopez, koji će se pod pokroviteljstvom „Skaj mjuzika" održati 20. novembra u Kombak areni!

Budući da su sve VIP lože rasprodate, čak i one koje je svetska dens diva namenila svojim prijateljima, Ceca je na vreme obezbedila svoje karte za sebe i porodicu!
>> Pročitaj celu vest na sajtu Press << />
- Čula sam od nekih svojih prijatelja koji su bili na njenim nastupima u svetu da je doživljaj jedinstven, zato sam na vreme uzela karte za ložu iz koje ću s porodicom i prijateljima odgledati taj spektakl i uživati kako u njenim pesmama tako i u igri! Zena je zaista fenomenalna. Drago mi je da su zvezde tog kalibra konačno odlučile da dođu i u našu zemlju - rekla je Ceca, koja već uveliko planira spektakularan koncert sledeće godine na Ušću.

Inače, za gala koncert u prodaji je ostalo još jako malo karata, pa se tako mogu naći one za fan pit, nivo 400, VIP i parter.
Pogledaj vesti o: Dzej

Nastavak na Press...






Pročitaj ovu vest iz drugih izvora:
Povezane vesti

Jelena i Ivana u trci za dvojnicu dens dive

Izvor: Press, 04.Nov.2012

Jelena Ignjatović i Ivana Slijepević prijavile su se za izbor dvojnice Dženifer Lopez, koji organizuju „6 u 1 Antikilogram", Press i Pink povodom beogradskog koncerta svetske dens dive...Sve zainteresovane devojke koje smatraju da liče na Džej Lo do 10. novembra mogu poslati prijave sa svojim...

Nastavak na Press...

Ceca: Jedva čekam koncert Dženifer Lopez

Izvor: Poznati.info, 05.Nov.2012, 01:14

Čula sam od prijatelja koji su bili na njenim nastupima u svetu da je doživljaj jedinstven, zato sam na vreme uzela karte za ložu – rekla Svetlana Ražnatović..KONCERT Dženifer Lopez, koji će 20. novembra biti održan u “Kombank areni”, neće propustiti ni Ceca Ražnatović. Najveća srspka...

Nastavak na Poznati.info...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Press. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Press. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.