CECA GA TAKO VASPITALA: Evo na koji je način Veljko Ražnatović ČESTITAO praznike Srbima!

Izvor: SrbijaDanas.com, 07.Jan.2019, 12:24   (ažurirano 02.Apr.2020.)

CECA GA TAKO VASPITALA: Evo na koji je način Veljko Ražnatović ČESTITAO praznike Srbima!

Lepo, bogami!

Mnogi su pomislili da je Cecin naslednik tokom novogodišnjih praznika već stao na ludi kamen, jer je u moćnoj poruci koju je uputio svim pravoslavcima lepu crnku koju grli već nazvao svojim imenom.

- Braćo pravoslavna, neka vam godina donese sreće, para i ispunjenje snova, i ono sto je istinski najbitnije, zdravlje. Srećna vam 2019, i srećni vam praznici od porodice Ražnatović - potpisao je Veljko fotografiju.

Објава коју >> Pročitaj celu vest na sajtu SrbijaDanas.com << дели ACE 🇷🇸 Српски Ас (@veljkoraznatovic) дана 6. Јан 2019. у 2:15 PST

Ipak, porodica tek planira veliko svadbeno veselje, ali o detaljima još uvek ne govore javno. Ceca je nedavno tek otkrila da će biti "glavni šef" za sve što budući bračni par bude poželeo. Pevačica od srca želi da im ostvari svaku želju.

Pogledajte rezultate

Karleuša na nastupu POKAZIVALA GAĆICE, ali na 28. sekundi snimka se vidi ONO ŠTO NIKAKO NIJE ŽELELA (video)
Pogledaj vesti o: Ceca

Nastavak na SrbijaDanas.com...






Povezane vesti

VELJKO ZAGRLIO BOGDANU PA MOĆNU PORUKU UPUTIO SVOJ PRAVOSLAVNOJ BRAĆI: Cecin naslednik već oženjen? Napravio LOM! (FOTO)

Izvor: Press, 08.Jan.2019, 11:48

Veljko Ražnatović Badnje veče i Božić proslavlja u krugu porodice, kao i verenice Bogdane Rodić s kojom tek planira svadbu. Međutim, mnogi su pomislili da je Cecin naslednik tokom novogodišnjih praznika već stao na ludi kamen, jer je u moćnoj poruci koju je uputio svim...

Nastavak na Press...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta SrbijaDanas.com. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta SrbijaDanas.com. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.