Beba sve veća: Bojana Barović pokazala trudnički stomačić! FOTO

Izvor: Svet plus, 29.Apr.2016, 13:06   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Beba sve veća: Bojana Barović pokazala trudnički stomačić! FOTO

Manekenka Bojana Barović i njen izabranik, pevač Nikola Rokvić, očekuju svoje prvo dete, a manekenka se pohvalila na instagramu da beba raste sve više i više.

Popularna manekenka postavila je prelepu fotografiju na instagramu, na kojoj pozira sa svojim ocem, a kako je obukla usku belu haljinu, njen trudnički stomak došao je do izražaja. Bojana je sad na pauzi što se posla tiče, tako da je došla >> Pročitaj celu vest na sajtu Svet plus << da podrži svog verenika Nikolu, koji učestvuje u popularnom takmičenju Tvoje lice zvuči poznato, ali i da provede vreme sa porodicom i prijateljima. Za mesec dana se vraća u Los Anđeles, gde je očekuje fotografisanje za brendove koji proizvode garderobu za trudnice.

Srećan par očekuje devojčicu, koja će se roditi početkom jeseni, a već planiraju i koje ime će dati svojoj mezimici.

3 generations..My dad looks like a model 😆

A photo posted by Bojana Barovic (@bojanabarovic) on Apr 28, 2016 at 12:43pm PDT

Nastavak na Svet plus...






Pročitaj ovu vest iz drugih izvora:
Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Svet plus. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Svet plus. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.