Adam Sendler i Džoš Gad uputili pozdrav Srbiji (video)

Izvor: Svet, 16.Jul.2015, 18:18   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Adam Sendler i Džoš Gad uputili pozdrav Srbiji (video)

Uoči premijere filma “Pikseli” vodeći holivudski komičari Adam Sendler i Džoš Gad uputili su pozdrav Srbiji, saopštio je domaći distributer “Con film”.
“Pozdrav, Srbijo! Ja sam Adam Sendler, a ja sam Džoš Gad. Pogledajte naš novi film koji uskoro stiže u bioskope”, kažu oni na snimku iz studija, koji je postavljen na Ju-tjub uz trejler za ovu akcionu komediju.
“Pikseli” u naše bioskope stižu 23. jula, u isto vreme kada i u celom svetu.
>> Pročitaj celu vest na sajtu Svet << /> Sendler i Gad, koji su se potrudili i snimili ličnu poruku svim svojim obožavaocima i budućim gledaocima, igraju glavne uloge, zajedno sa Piterom Dinklindžom, Kevinom Džejmsom i Mišel Monahan.
Zabavni film u produkciji velikog studija “Kolumbija” prikazuje borbu da se spase svet od napada video igrica iz 80-ih godina, koje dolaze direktno iz svemira.

Nastavak na Svet...






Pročitaj ovu vest iz drugih izvora:
Povezane vesti

Adam Sendler i Džoš Gad uputili pozdrav Srbiji

Izvor: Scandal.rs, 16.Jul.2015

Uoči premijere filma “Pikseli” vodeći holivudski komičari Adam Sendler i Džoš Gad uputili su pozdrav Srbiji, saopštio je domaći distributer “Con film”...“Pozdrav, Srbijo! Ja sam Adam Sendler, a ja sam Džoš Gad. Pogledajte naš novi film koji uskoro stiže u bioskope”, kažu oni na...

Nastavak na Scandal.rs...

Adam Sendler i Džoš Gad pozdravili Srbiju! VIDEO

Izvor: Svet plus, 16.Jul.2015

Film "Pikseli" 23. jula stižu u naše bioskope,  a glavni junaci Adam Sendler i Džoš Fad odlučili su da kratkim video klipom pozdrave publiku u Srbiji i time najave njihovo novo ostvarenje...Holivudske zvezdei odlučile su da se obrate publici u zemljama gde će se održati premijera filma, te se...

Nastavak na Svet plus...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Svet. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Svet. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.