Adam Sendler i Džoš Gad pozdravili Srbiju! VIDEO

Izvor: Svet plus, 16.Jul.2015, 21:15   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Adam Sendler i Džoš Gad pozdravili Srbiju! VIDEO

Film "Pikseli" 23. jula stižu u naše bioskope,  a glavni junaci Adam Sendler i Džoš Fad odlučili su da kratkim video klipom pozdrave publiku u Srbiji i time najave njihovo novo ostvarenje.

Holivudske zvezdei odlučile su da se obrate publici u zemljama gde će se održati premijera filma, te se među njima našla i Srbija: "Pozdrav, Srbijo! Ja sam Adam Sendler, a ja sam Džoš Gad. Pogledajte naš novi film koji uskoro stiže u bioskope".

Pored Adama Sendlera u >> Pročitaj celu vest na sajtu Svet plus <<  akcionoj komediji "Pikseli" koja u svetske, ali i domaće bioskope, stiže u četvrtak 23. jula, pojavljuju se još Kevin Džejms, Peter Dinklage, Majkl Monaghan.



 

Nastavak na Svet plus...






Pročitaj ovu vest iz drugih izvora:
Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Svet plus. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Svet plus. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.