Kusturica podržao Dodika na izborima u BiH

Izvor: NoviMagazin.rs, 05.Okt.2018, 15:40   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Kusturica podržao Dodika na izborima u BiH

Režiser Emir Kusturica podržao je predsednika Republike Srpske Milorada Dodika na predstojećim izborima u Bosni i Hercegovini i pozvao građane da glasaju za njega i za premijerku RS Željku Cvijanović.

Kusturica je za agenciju Srna rekao da izbore koji će biti održani u nedelju >> Pročitaj celu vest na sajtu NoviMagazin.rs << treba shvatiti "kao referendum" na kojem građani RS odgovaraju na pitanje "Da li želite da sačuvate Republiku Srpsku", prenose Novosti.

"Ako je odgovor 'da', onda upišite Milorad Dodik i Željka Cvijanović, jer biranje protivkandidata vodi u naručje (lidera Stranke demokratske akcije) Bakira Izetbegovića i njegovog nakaradnog poimanja sekularne države", kazao je poznati režiser.

Na izborima 7. oktobra Dodik je kandidat za srpskog člana Predsedništva BiH, dok je Cvijanović kandidatkinja za predsednika RS.

Kusturica je ocenio da "Republika Srpska, vođena Dodikovom rukom, bez pravog pristupa svetskom finansijskom kapitalu, pokazuje rezultate održive regije i sposobnost da upravlja svojom budućnošću".

Nastavak na NoviMagazin.rs...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta NoviMagazin.rs. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta NoviMagazin.rs. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.