Ekrem Jevrić snima album za Grand

Izvor: IstocnoSarajevo.net, 24.Avg.2010, 09:46   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Ekrem Jevrić snima album za Grand

Internet zvezda Ekrem Jevrić, poznat po hitu „Kuća-pos'o, pos'o-kuća", snimiće album za „Grand"!
Junak urnebesnog spota, koji je na Jutjubu pogledalo više od pet miliona ljudi, postaće ekskluzivac najveće produkcije na Balkanu.

- Saša Popović je Ekremu ponudio da snimi album, za koji će dobiti veoma dobar honorar. Na CD-u će se naći internet hit „Kuća, pos'o", nekoliko Ekremovih pesama koje je sam snimio, kao i još pet novih numera koje će snimiti >> Pročitaj celu vest na sajtu IstocnoSarajevo.net << u „Grandu" - kaže izvor Pressa blizak „Grandu".

Iako je producent ove muzičke kuće Žika Jakšić nedavno za Press izjavio da nije čuo za Ekrema, očigledno je da su čelnici „Granda" u međuvremenu prepoznali potencijal internet zvezde. Jevriću definitivno cvetaju ruže na poslovnom planu - nedavno je snimio reklamu za „Dolčea i Gabanu", a u septembru bi trebalo da postane i učesnik treće sezone rijalitija „Farma". Do komentara Ekrema Jevrića nismo uspeli da dođemo, jer se pevač vratio u Njujork, gde živi već 20-ak godina.
 

 
Izvor:PRESS

Nastavak na IstocnoSarajevo.net...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta IstocnoSarajevo.net. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta IstocnoSarajevo.net. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.