Farma: Ode glumica, Ekremu je žao

Izvor: Mondo, 28.Apr.2013, 23:28   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Farma: Ode glumica, Ekremu je žao

Ove nedelje su tri dame bile nominovane za izbacivanje, Zorica, Goca i Jovana, ali posle duela i sabiranja glasova publike imanje u Lisoviću je napustila glumica za kojom će najviše žaliti Ekrem.

Dame su se za ostanak u rijalitiju borile znanjem ili bolje rečeno neznanjem koje su pokazale Zorica i Goca koje nisu ni pokušale da odgovore bar na jedno pitanje.

Jovana je znala kada je najblje jesti >> Pročitaj celu vest na sajtu Mondo << krastavac, šta je najbolje za ishrnu ovnova, kakav koren ima praziluk, zašto je paškanat bitan za ljudsku ishranu, osobine domaćih goveda...

"Sramota me više da se javljam", konstatovala je Jovana, a posle dupliranja Zorica je imala 46,35 odsto glasova publike, 36,18 je pripalo pobednici duela, a Goci samo 17,47 odsto.

Ćerka Goce Bjelice, Teodora kaže da su učešće njene mame obeližili definitivno Ekrem i Era i da se glumica sa njima samo zezala.

"Nisam bila u Srbiji i nisam pratila, a ovo malo što sam videla je u redu. Žao mi je što se nije više zabavljala. To sa Ekremom je samo zezanje, nema tu ništa ozbiljno, isto kao i sa Erom koji joj je drug."

Noć koja je prethodila izbacivanju, bila je veoma zanimljiva zahvaljujući malom Filipu i Ćemu koji farmere redom dizali iz kreveta tako što su im lagali da su iz štale pobegle ovce, krave... a i Ekrema su nagovorili da peva celu noć. Ćemo, koji je na imanje došao sa zadatkom da farmerima pomrsi račune dezinformacijama, to radi i te kako uspešno.

Međutim, nedelju iza nas , odnosno "crnogorsku nedelju" na imanju u Lisoviću su opet obeležile svađe, neprimeren rečnik, konstantne psovke, kazne zbog kršenja pravila i lenčarenje, kao i uvek.

Gazda Danijel Alibabić se pokajao što je sa Jovanom "tresao jorgan" jer je ona zbog toga nominovana, ali je zadovoljan svojom nedeljom na čelu vulgarne i razuzdane družine.

"Svestan sam gde sam, ali ni prijateljima ne pričam o intimi. Ona se meni dopala još kada smo ulazili na imanje, a ovde smo se samo zbližili iako mi se nije dopadao njen temperament i "jezik". Sada je baš po mom ukusu, dobra, vredna, prava žena za kuću", pohvali se gazda.

On kaže da su mu slike njegovih najbližih prošle kroz glavu nakon "nemoralnog čina" i da se malo osećao postiđeno, ali su sve ponovili još nekoliko puta...

"Plaši me šta će se dešavati u narednim danima. Kada me ona dodirene, ne mogu da kažem - ne."

(MONDO)
Pogledaj vesti o: Ekrem Jevrić Farma

Nastavak na Mondo...






Pročitaj ovu vest iz drugih izvora:
Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Mondo. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Mondo. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.