FARMA UŽIVO: Izbačena Ljuba Pantović

Izvor: Večernje novosti, 04.Jul.2013, 23:02   (ažurirano 02.Apr.2020.)

FARMA UŽIVO: Izbačena Ljuba Pantović

Sportistkinja Ljuba Pantović Subotić je u četvrtak uveče izbačena sa "Farme"! U trci za 50.000 evra i titulom najboljeg farmera ostali su da se bore Stanija Dobrojević, Filip Panajotović, Goca Božinovska, Nenad Aleksić Sha, Radojka Bogdanović, Danijel Alibabić, Sulejman Haljevac Memo, Ekrem Jevrić i Andrija Marković Aki . Vesna Vukelić Vendi u petak dolazi na "Farmu". A ovako je teklo izbacivanje iz minuta u minut:
Pogledaj vesti o: Ekrem Jevrić Farma,   Ekrem Jevrić

Nastavak na Večernje novosti...






Pročitaj ovu vest iz drugih izvora:
Povezane vesti

KO ĆE OSVOJITI 50.000 EVRA? Glasajte za pobednika 'Farme'!

Izvor: medio.rs, 05.Jul.2013, 01:18

Ove nedelje završava se četvrta sezona rijalitija "Farma" u kojoj za glavne favorite za pobedu važe Stanija, Ekrem Jevrić i Goca Božinovska. Ostavite komentar ko je vaš favorit i zašto!

Nastavak na medio.rs...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Večernje novosti. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Večernje novosti. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.