VAC prodao kioske Centroporoizvodu

Izvor: B92, 25.Maj.2011, 13:55   (ažurirano 02.Apr.2020.)

VAC prodao kioske Centroporoizvodu

Esen -- Medijska grupacija VAC prodala je stoprocentni vlasnički udeo Štampa Sistem kompaniji Centroproizvod, ali kupoprodajna cena nije saopštena.

Peter Lange, član uprave medijske grupacije VAC i njen predstavnik za Srbiju kaže da je zahvaljujući tom potezu "VAC za jedan korak smo bliži cilju da se povuče iz Srbije".

Medijska grupacija VAC je Štampu Sistem od preuzimanja 2008. godine do danas načinila vodećim lancem kioska u Srbiji. Početkom februara 2011. godine >> Pročitaj celu vest na sajtu B92 << grupacija VAC i Centroproizvod su se sporazumeli oko prodaje Štampa Sistema.

Lanac ima više od 500 klasičnih kioska kao i 50 Convenience-Stores. Poslovanje se najvećim delom odvija na području grada Beograda. Štampa Sistem je uz to jaka i u Autonomnoj Pokrajini Vojvodini. Oko 1.800 zaposlenih u Štampi dnevno usluži više od 160.000 kupaca.

Nastavak na B92...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta B92. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta B92. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.