Ukinuta vanredna situacija u Topoli

Izvor: Radio Televizija Vojvodine, 17.Avg.2017, 09:12   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Ukinuta vanredna situacija u Topoli

Vanredna situacija na delu teritorije Opštine Topola, koja je bila proglašena u ponedeljak zbog posledica nevremena, ukinuta je, a nadležnim državnim organima biće upućen zahtev za pomoć poljoprivrednicima.

Poljoprivrednici koji su od posledica grada, u subotu, pretrpeli štetu i dalje u prostorijama Opštinske uprave - Odeljenju za poljoprivredu mogu podnositi pojedinačne prijave.

Kada se svi podaci o nastaloj šteti budu prikupili na adresu resornog Ministarstva >> Pročitaj celu vest na sajtu Radio Televizija Vojvodine << biće upućen zahtev za pomoć i obeštećenje poljoprivrednika.

Prema preliminarnim informacijama, nevreme je prouzrokovalo štetu na poljoprivrednim kulturama u iznosu od 354.626.000 dinara, izvestila je Komisija za procenu štete.

Nepogoda većih razmera zahvatila je sela Vinča, Lipovac, Krćevac, Belosavci, Zagorica, Topola selo, Donja Šatornja i Donja Trešnjevica.

Domaćinstava koja su stradala u nevremenu uglavnom se bave voćarstvom, vinogradarskim i povrtarskim kulturama.

Samo u Vinči gubici se procenjuju na više od 225 miliona dinara, Lipovcu 33 miliona, Belosavcima 22 miliona, Zagorici 24 miliona dinara.

Nastavak na Radio Televizija Vojvodine...






Pročitaj ovu vest iz drugih izvora:
Povezane vesti

Šteta od nevremena u Gornjem Milanovcu 300 miliona dinara

Izvor: N1 televizija, 17.Avg.2017

Vanredna situacija na delu teritorije opštine Gornji Milanovac, koja je bila uvedena u ponedeljak zbog posledica nevremena, ukinuta je danas, a za sada je evidentirana šteta od oko 300 miliona dinara...U Štabu za vanredne situacije Gornjeg Milanovca rečeno je da je do sada evidentirana šteta na...

Nastavak na N1 televizija...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Radio Televizija Vojvodine. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Radio Televizija Vojvodine. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.