UK: Domaćica reklamira srpskog fiću

Izvor: B92, 08.Jan.2013, 15:25   (ažurirano 02.Apr.2020.)

UK: Domaćica reklamira srpskog fiću

Beograd -- U engleskoj reklami za fijatov model 500L koji se proizvodi u Kragujevcu, glumica Rejčel Donovan repuje o tome kako je biti majka.

Ako sudimo po gledanosti reklame ovaj model će imati jako dobru prodaju. Naime reklamu za fijat 500L je na Jutjubu za manje od mesec dana videlo više od dva miliona ljudi,

U spotu Rejčel Donovan je umorna majka koja repuje o raznim poslovima i situacijama u se nalazi. U spotu se povremeno pojavljuje i srpski fića ali se ne prezentuju >> Pročitaj celu vest na sajtu B92 << njegove karakteristike.

Iako je ovaj spot neuobičajan za automobilsku industriju na tržište Ujedinjenog kraljevstva je pušten nakon što je zeleno svetlo dao direktor Fijata za UK Stiv Zanlung. Na taj korak se odlučio pošto je spot odgledala njegova žena koju je on jako zabavio, piše sajt Motorkju.

Inače, ovaj model sa sedam sedišta je izrađen na istoj bazi kao i onaj sa pet sedišta ali je duži za 200 milimetara kako bi se ugradio treći red sedišta.
Pogledaj vesti o: Kragujevac

Nastavak na B92...






Pročitaj ovu vest iz drugih izvora:
Povezane vesti

Pogledajte englesku reklamu za srpskog fiću

Izvor: Večernje novosti, 08.Jan.2013

U novoj britanskoj reklami za fijatov model 500L koji se proizvodi u Kragujevcu, glumica Rejčel Donovan repuje o tome kako je biti majka. Reklama je izazvala veliko interesovanje pa je na Jutjubu za manje od mesec dana videlo više od dva miliona ljudi, pa se u Kompaniji nadaju da će dobro proći i...

Nastavak na Večernje novosti...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta B92. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta B92. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.