Tender za tehničku kontrolu liftova u Beogradu

Izvor: N1 televizija, 02.Avg.2018, 09:19   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Tender za tehničku kontrolu liftova u Beogradu

JP Gradsko stambeno raspisalo je tender za tehničku kontrolu liftova na području grada Beograda.

Prema konkursnoj dokumentaciji, redovnom godišnjem, ali i vanrednom pregledu, podleći će ukupno 6.183 lifta u 10 beogradskih opština: Stari grad, Palilula, Savski venac, Zvezdara, Vračar, Voždovac, Čukarica, Novi Beograd, Zemun i Rakovica.

Rok zainteresovanim ponuđačima da dostave svoje ponude je 27. avgust.

Ponuđač će morati da utvrđuje ispravnost >> Pročitaj celu vest na sajtu N1 televizija << opreme za bezbednost i zaštitu, da li postoje promene na liftu nastale prilikom njegove upotrebe, a koje ugrožavaju bezbednost, da li se na liftu nalaze sve oznake i uputstva za upotrebu, održavanje i spasavanje ljudi. Takođe, proveravaće se da li su od poslednjeg redovnog pregleda uklonjeni svi utvrđeni nedostaci.

Redovni godišnji pregled liftova ponuđač će obavljati radnim danom od 7.30 do 15.30, prema dinamici naručioca, dok je rok za otklanjanje eventualnih nedostataka 60 dana od dana pregleda lifta.

Za više informacija posetite portal eKapija.

Nastavak na N1 televizija...






Pročitaj ovu vest iz drugih izvora:
Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta N1 televizija. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta N1 televizija. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.