Svako ministarstvo će imati obeveze prema MMF-u

Izvor: Beta, 04.Nov.2014, 16:54   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Svako ministarstvo će imati obeveze prema MMF-u

BEOGRAD, 4. novembra 2014. (Beta) - Ministar privrede Srbije Željko Sertić izjavio je u utorak da očekuje da Srbija dogovori aranžman sa Medjunarodnim monetarnim fondom (MMF) u kojem će biti predvidjene obaveze za svako ministarstvo.

"Obaveze Ministarstva privrede biće da proces privatizacije završi brzo i efikasno i uredi stanje u javnim preduzećima", kazao je Sertić novinarima posle poslovnog ručka Američke privredne komore u Srbiji (AmĆam) sa predstavnicima kompanija. >> Pročitaj celu vest na sajtu Beta <<

Kako je objasnio, okončanje privatizacije i reforma javnih preduzeća je uslov za bolji privredni ambijent u Srbiji.

"Postoji klima poverenja izmedju predstavnika države i MMF-a da se realizuje sve ono što bude dogovoreno, jer smo ranije imali potpuno različita iskustava", kazao je Sertić komentarišući današnji početak razgovora misije MMF-a sa vlastima u Srbiji.

Nastavak na Beta...






Povezane vesti

"Svako ministarstvo će imati obeveze prema MMF-u"

Izvor: Vesti-online.com, 04.Nov.2014

Ministar privrede Srbije Željko Sertić izjavio je danas da očekuje da Srbija dogovori aranžman sa Međunarodnim monetarnim fondom (MMF) u kojem će biti predviđene obaveze za svako ministarstvo. ..Postoji klima poverenja između predstavnika države i MMF-a da se realizuje sve ono što bude dogovoreno.. .."Obaveze...

Nastavak na Vesti-online.com...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Beta. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Beta. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.