Sutra - potpisivanje; Biće otvoren u Beogradu

Izvor: B92, 06.Feb.2022, 12:09

"Sutra - potpisivanje"; "Biće otvoren u Beogradu"

Beograd -- Predsednica Vlade Srbije Ana Brnabić će se sutra u Ženevi sastati sa predstavnicima Svetskog ekonomskog foruma.

Kako je najavila, ovom prilikom biće potpisan ugovor o otvaranju Centra za četvrtu industrijsku revoluciju u Beogradu.

"To je veliko priznanje za sve što smo uradili na tom planu i priznanje za našu nauku, kreativnost i znanje. Taj centar će početi sa radom 1. marta i biće povezan sa dvadesetak sličnih centara koje Svetski ekonomski forum >> Pročitaj celu vest na sajtu B92 << ima u svetu", rekla je premijerka u izjavi za Tanjug nakon obilaska radova na rekonstrukciji pozorišta Dadov.

Premijerka je naglasila da je to "veliki vetar u leđa" svim planovima koja naša zemlja ima u oblastima razvoja veštačke inteligencije, biotehnologije, bioekonomije, biomedicine i bioinformatike.

Pratite nas na našoj Facebook i Instagram stranici, Twitter nalogu i uključite se u našu Viber zajednicu.

Nastavak na B92...






Pročitaj ovu vest iz drugih izvora:
Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta B92. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta B92. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.