Izvor: S media, 08.Jan.2013, 11:57   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Saga se nastavlja: Merkator ipak ide Todoriću?

Savetnik konzorcijuma prodavaca trgovinskog lanca, društvo ING, već je sastavilo popis potencijalnih kandidata.

ING ima popis od 70 kandidata, a među potencijalnim strateškim kupcima je 28 kompanija. Među najpoznatijima od njih su Aldi, Billa, Tesco, Wall-mart, a ING smatra kako će se u tu trku uključiti i Agrokor. Među kandidatima je i šest finansijskih investitora.

Najbolju će priliku za kupovinu Merkatora, piše 24ur, imati Agrokor, a >> Pročitaj celu vest na sajtu S media << razlog za to je što je politički vrh, a naročito ministar finansija Janez Šušteršić malo smekšao pa prodaju Merkatora gleda kao nešto što će koristiti Sloveniji.

Izvor:Danas.hr/S media foto:Guliver/Thinkstock

Nastavak na S media...






Pročitaj ovu vest iz drugih izvora:
Povezane vesti

Merkator ipak ide u Todorićeve ruke

Izvor: B92, 08.Jan.2013

Beograd -- Nakon što je prethodno posao s Agrokorom "pao u vodu", upravo je koncern Ivice Todorića opet glavni kandidat za kupovinu tog slovenačkog trgovačkog lanca...Savetnik konzorcijuma prodavaca trgovačkog lanca, društvo ING, već je sastavilo popis potencijalnih kandidata, javlja 24ur. Iako...

Nastavak na B92...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta S media. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta S media. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.