Rast cene nafte tokom azijskog trgovanja

Izvor: GdeInvestirati.com, 21.Avg.2014, 11:24   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Rast cene nafte tokom azijskog trgovanja

Cena sirove nafte porasla je tokom azijskog trgovanja.  

Juče objavljen vladin izveštaj pokazao je da je tokom prethodne nedelje u SAD-u došlo do pada zaliha od 4.47 miliona barela. Ukupne zalihe u SAD-u ostale su na 362.5 miliona barela. Tokom azijskog trgovanja cena sirove nafte pala je 0.29%.

Na jednočasovnom grafikonu MACD je u zoni prekomerne kupovine dok RSI osciluje. Cena se odbila od donje Bolindžer trake tako da je moguć rast cene. Naša preporuka >> Pročitaj celu vest na sajtu GdeInvestirati.com << bila bi kupovna pozicija.

Primarna podrška:91.30

Primarni otpor: 94.80

Naše viđenje: Kupovna pozicija sa ulaskom na 93.00 sa prvom metom na 93.20 i drugom na 93.40

Alternativni scenario: Ukoliko se cena spusti ispod od 92.90 onda je moguć dalji pad na 92.50.

Komentar:MACD je u zoni prekomerne kupovine dok RSI osciluje. Cena se odbila od donje Bolindžer trake tako da je moguć rast cene.

Trend: Oscilovanje na kraći rok, bočno kretanje na duži rok.

izvor: FXlider.com

Nastavak na GdeInvestirati.com...






Povezane vesti

Vesti iz Kine uzrokovale pad cene zlata

Izvor: GdeInvestirati.com, 21.Avg.2014

Cena zlata je tokom azijskog trgovanja pala nakon što je objavljeno da je proizvodnja u Kini tokom prošlog meseca naglo smanjila svoj rast i približila se stagnaciji. ..Sa druge strane jučerašnje beleške sa poslednjeg sastanka Fed-a pokazale su da će program monetarnog popuštanja biti okončan...

Nastavak na GdeInvestirati.com...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta GdeInvestirati.com. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta GdeInvestirati.com. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.